MilleB er en lille online webshop med modetøj på nettet til den feminine kvinde. MilleB blev etableret Juni 2014 af Camilla Berg Ree. Pr. 01.06.17  har Cecilie Overtaget Milleb.dk.

Vi arbejder for at finde det lækreste tøj til jer. 
Et mix af feminine stilarter som luksus boheme tøj, sko og accessories. Vi har en stor passion for palietter og skønne blonder og dette ses også tydeligt i vores sortiment, da vi bevidst går efter disse styles..
Dog kan der også findes andet tøj uden. 

De fleste kvinder vil elske stilen, som let kan sammensættes med andre styles. Vores vision er at skabe en webshop, hvor udvalget skiller sig ud fra mængden. Vi har et begrænset antal varer, men får løbende nye varer hjem. Dette gør at du som kunde kan føle dig unik.

Vores produkter kommer hovedsageligt fra Italien og Paris og ligger på en prisleje som alle kan være med på.

Kontakt os endelig på mail, mobil eller i indbakken på Facebook, hvis du ligger inde med et spørgsmål – det er altid hyggeligt at få en sludder med vores kunder.

Bag om MilleB

Gemmer der sig nogle ildsjæle som lægger vægt på at kvalitet, pris og god kundeservice er en garanti.  Vi gør meget ud af, at finde de bedste varer til vores kunder, til de bedste priser.

De bedste hilsner fra

Cecilie